Szmk. Baráti köre
Szmk. Baráti köre
2016
Tartalom
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórumok
 
Tenyésztői oldalak
 
Időjárás
 
Webfordító - translation

Fordító - translation

 
chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2018. Szeptember
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Látogatók
Indulás: 2011-12-24
 
Látogatók

 

free counters

 

 
Idő
 
Névnap

Névnap és dátum script

 
Látogatók

visitors counter
 
SZMK minősítő szabályzat

 

GALAMB ÉS DÍSZBAROMFI TENYÉSZTŐ MINŐSÍRÉSI KÉRELMÉNE SORRENDJE ÍRÁSOS KÉRELEM.

A kérelemnek tartalmaznia kell: a tenyésztői fokozat pontos megnevezését, az oklevelek számát. A KÉRELEMHEZ CSATOLNI KELL: Eredeti oklevele, az oklevelek hitelesítése minősítési kérelem után történik. (MGKSZ, Fajtaklub, Európa kiállítás) Klubok egyénileg rendezett kiállításán a fajta győztes hím+tojó gyűrűszámát rögzíteni kell az oklevél hátlapján. Az oklevelet a klub elnökének és titkárának alá kell írnia és a klub pecsétjével ellátnia. MGKSZ röpversenyén a helyezett falka verseny jegyzőkönyve. (A röpverseny jegyzőkönyvén az MGKSZ röptitkra biztosítja.)

Elérhető címek és azok feltételei:

BRONZKOSZORÚS ÉRDEMES TENYÉSZTŐ (6 egyed ig. szükséges)

EZÜST KOSZORÚS KIVÁLÓ TENYÉSZTŐ (12 egyed ig. szükséges)

ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ (24 egyed ig. szükséges)

ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ (48 egyed ig. szükséges)

GYÉMÁNT KOSZORÚS DIPLOMA (72 egyed ig. szükséges. Az Aranykoszorús mestertenyésztői cím feltételeit háromszor teljesítették)

A röpgalamb fajtákra vonatkozó, a többi galambfajtáktól eltérő követelmények Kizárólag az országos döntőn és elő versenyeken elért standard eredmények alapján, az elnökség által 1990. III. 10.-én jóváhagyott módosított rendszer érvényes. Elérhető címek és azok feltételei: I csoport a, és b, osztály tűnő szállásra kötelezett fajták.

BROMZKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS ÉRDEMES TENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen, fiatalgalambok országos versenyein elért 3 standard eredmény. b, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 6 kiváló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges.

EZÜSTKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS KIVÁLLÓ TENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyeken, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 4 standard eredmény. b, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 12 kiváll vagy kitűnő egyed igazolása szükséges.

ARANYKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS MESTERTENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 1 bajnokság b, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen , fiatal galambok országos versenyén 8 standard eredmény c, országos vagy nemzetközi kiállításon elért 12 kiválló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges

KÉTSZERES ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 2 bajnokság b, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 16 standard eredmény. c, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 24 kiváló egyed igazolása szükséges.

RÖPTETŐ ÉS MESTERTENYÉSZTŐ DIPLOMA a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 3 bajnokság. b, Országov, vagy nemzetközi röpversenyeken, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 24 standard eredmény. c, Oszágos, vagy nemzetközi kiállításon elért 36 kiváló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges

BRONZKOSZORÚS, EZÜSTKOSZORÚS, ARANYKOSZORÚS röptetői cím adományozható azon versenyzőknek, akik az előírt röptetési feltételeket teljesítették (killítási eredmény nélkül) A II. és III. csoport összes osztályaiban a minősítés feltételei lényegében azonosak az I/A osztály követelményeivel. Minősítési kérelem beküldési határideje tárgy év szeptember 15.-e. Fenti szabályzatot az elnökség és a M.B. megvizsgálta és a 44/2004. számú határozatával jóváhagyta. Érvényes 2004. november 11-től.
 

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 
Fajta klubok linkjei
 
Frissítések,ajánló

      Versenyeredmények

 

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!