Szmk. Baráti köre
Szmk. Baráti köre
2016
Tartalom
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Fórumok
 
Tenyésztői oldalak
 
Időjárás
 
Webfordító - translation

Fordító - translation

 
chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2018. November
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 
Látogatók
Indulás: 2011-12-24
 
Látogatók

 

free counters

 

 
Idő
 
Névnap

Névnap és dátum script

 
Látogatók

visitors counter
 
SZMK minősítő szabályzat

 

GALAMB ÉS DÍSZBAROMFI TENYÉSZTŐ MINŐSÍRÉSI KÉRELMÉNE SORRENDJE ÍRÁSOS KÉRELEM.

A kérelemnek tartalmaznia kell: a tenyésztői fokozat pontos megnevezését, az oklevelek számát. A KÉRELEMHEZ CSATOLNI KELL: Eredeti oklevele, az oklevelek hitelesítése minősítési kérelem után történik. (MGKSZ, Fajtaklub, Európa kiállítás) Klubok egyénileg rendezett kiállításán a fajta győztes hím+tojó gyűrűszámát rögzíteni kell az oklevél hátlapján. Az oklevelet a klub elnökének és titkárának alá kell írnia és a klub pecsétjével ellátnia. MGKSZ röpversenyén a helyezett falka verseny jegyzőkönyve. (A röpverseny jegyzőkönyvén az MGKSZ röptitkra biztosítja.)

Elérhető címek és azok feltételei:

BRONZKOSZORÚS ÉRDEMES TENYÉSZTŐ (6 egyed ig. szükséges)

EZÜST KOSZORÚS KIVÁLÓ TENYÉSZTŐ (12 egyed ig. szükséges)

ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ (24 egyed ig. szükséges)

ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ (48 egyed ig. szükséges)

GYÉMÁNT KOSZORÚS DIPLOMA (72 egyed ig. szükséges. Az Aranykoszorús mestertenyésztői cím feltételeit háromszor teljesítették)

A röpgalamb fajtákra vonatkozó, a többi galambfajtáktól eltérő követelmények Kizárólag az országos döntőn és elő versenyeken elért standard eredmények alapján, az elnökség által 1990. III. 10.-én jóváhagyott módosított rendszer érvényes. Elérhető címek és azok feltételei: I csoport a, és b, osztály tűnő szállásra kötelezett fajták.

BROMZKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS ÉRDEMES TENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen, fiatalgalambok országos versenyein elért 3 standard eredmény. b, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 6 kiváló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges.

EZÜSTKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS KIVÁLLÓ TENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyeken, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 4 standard eredmény. b, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 12 kiváll vagy kitűnő egyed igazolása szükséges.

ARANYKOSZORÚS RÖPTETŐ ÉS MESTERTENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 1 bajnokság b, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen , fiatal galambok országos versenyén 8 standard eredmény c, országos vagy nemzetközi kiállításon elért 12 kiválló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges

KÉTSZERES ARANYKOSZORÚS MESTERTENYÉSZTŐ a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 2 bajnokság b, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 16 standard eredmény. c, Országos, vagy nemzetközi kiállításon elért 24 kiváló egyed igazolása szükséges.

RÖPTETŐ ÉS MESTERTENYÉSZTŐ DIPLOMA a, Országos, vagy nemzetközi röpversenyen elért 3 bajnokság. b, Országov, vagy nemzetközi röpversenyeken, champion versenyen, fiatal galambok országos versenyein elért 24 standard eredmény. c, Oszágos, vagy nemzetközi kiállításon elért 36 kiváló, vagy kitűnő egyed igazolása szükséges

BRONZKOSZORÚS, EZÜSTKOSZORÚS, ARANYKOSZORÚS röptetői cím adományozható azon versenyzőknek, akik az előírt röptetési feltételeket teljesítették (killítási eredmény nélkül) A II. és III. csoport összes osztályaiban a minősítés feltételei lényegében azonosak az I/A osztály követelményeivel. Minősítési kérelem beküldési határideje tárgy év szeptember 15.-e. Fenti szabályzatot az elnökség és a M.B. megvizsgálta és a 44/2004. számú határozatával jóváhagyta. Érvényes 2004. november 11-től.
 

Kattints arra a képre, amelyiket nagyobb méretben szeretnél megnézni!

 
Fajta klubok linkjei
 
Frissítések,ajánló

      Versenyeredmények

 

 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG